مشاوره حقوقی رایگان - پدرم قبل مادرش فوت شده

پدرم قبل مادرش فوت شده وبعد از پدرم مادرش فوت شده حالا عمویم از اموال ما یک ششم را گرفته منزلی در تهران هست به اسم پدر بزرگم پدر بزرگم قبل پدرم فوت شده حالا عمویم میگوید باز هم از سهمی که به پدر شما میرسد یک ششم ان مال مادرم است وبه من میرسد مگر از ارث نگرفته هم کسی ارث میبرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شخصی قبل از متوفی فوت کرده باشد به فرزندانش و به خودش ارث تعلق نمیگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ملاک ارث زنده بودن هنگام فوت متوفی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از مال پدر شما به مادرش یک ششم می رسد و عموی شما نیز از مادرش ارث می برد.
بهتر است در صورت امکان مشکل را دوستانه حل و فصل کنید