مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه تعدیل اقساط مهریه

با سلام و احترام
اینجانب درسال 95 محکوم به پرداخت مهریه از هر 5ماه یک سکه به 6 ماه یک سکه شدم که تمام اقساط را تاتاریخ 96/12 پرداخت کردم ودر تاریخ 97/2(تاریخ ثبت دادخواست 96/12 در سامانه دادگستری می باشد) دوباره تقلیل در اعسار م از 6ماه یک سکه به 8 ماه یک سکه شد ومجددا در تاریخ 97/6 از هر8 ماه یک سکه به هرسالی یک سکه تقلیل پیدا کرد(تاریخ ثبت دادخواست 97/4درسامانه دادگستری می باشد) وتاسال 99 دیگر تقلیل دراعسار ندادم ودر تاریخ 99/4 مجددا تقلیل در اعسار دادم که همان رای تاریخ 97/6 تایید شد که اعتراض کردم ودادگاه تجدید نظر درتاریخ 99/8 رای تقلیل دراعسار از هرسالی یک عدد به هر16 ماه یک عدد صادر کرد 1- سوال بنده این است که ایا سکه های سال 97 تا 99 از تاریخ اخرین اقساط پرداختی حساب میشود یا از تاریخ قطعی شدن رای تعدیل که تاریخ 97/6صادر شده است می باشد؟ 2-چون دادخواستهای تقلیل در اعسار بنده 6 ماه قبل از سررسید پرداخت سکه ثبت سیستم دادگستری شده وپروسه دادرسی واعتراض به حکم طولانی شده وحکم تقلیل در اعسارم در 99/8 صادرشده (تاریخ ثبت دادخواست تعدیل اعسار 99/2 در سامانه دادگستری می باشد)سکه های بعدی یعنی از ابتدای سال 99 را باید از تاریخ صدور حکم قطعی 99/8 پرداخت کنم یا براساس حکم 97/6 پرداخت کنم یعنی منطورم اینه که سکه ها را باید براساس رای 97/6 هرسال پرداخت کنم وبقیه را ازتاریخ 99/8 به بعد 16 ماه یک سکه پرداخت کنم حتی اگر چندین ماه به موعد پرداخت بعدی باقی مانده باشد؟ و در ضمن در کجای قانون درج شده ممنون میشم راهنماییم بکنید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بصورت موردی است و نمیتوان رویه ثابت درنظر گرفت و بنا به شرایط هر شخص متفاوت است