مشاوره حقوقی رایگان - سخت و زیان اور مشاغل

با سلام بنده با نوزده سال و سه ماه در شرکتی کار کردم که مشمول سخت و زیان اور میباشد بیست و یک ماه هم خدمت سربازی را خریدم جمعا بیست و یک سال سابقه کار دارم الان از کار اخراج شدم چهار سال بیمه بیکاری تعلق گرفته میخواستم ببینم میتوانم بعد از ایام بیمه بیکاری بازنشسته شوم.

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام چطور میتوانم بیمه چهار درصد این نوزده سال و سه ماه را کار فرما بپردازد.

بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور