مشاوره حقوقی رایگان - ورود 110 به آپارتمان بدون مجوز بعد از درگیری

ساعت 2صبح بعداز درگیری وتماس تلفنی با110ورود به ساختمان کردند که دوروز بعد مامور تحقیق مکان درگیری رادر راهرو طبقه اول باشهود نوشته ولی مامور 110یکماه بعد به بازپرس عنوان کرده در حال گشتزنی دیدم درب ساختمان باز بوده وافراد درحیاط درحال نزاع و درگیری بودننددر حالی که110خودش افراد رو از طبقه 2به حیاط آورده خاتمه یافت شاکی شاهد دارد که در طبقه اول درگیری بوده وصورتجلسه مامور کلانتری همین رو تایید میکنه ولی 110بامقصر تبانی کرده که جرمش کم بشه در اینصورت بامامور 110چطور باید برخورد کرد

پاسخ ها :

تخلف مامورین کلانتری ورود به آپارتمان بدون حکم