مشاوره حقوقی رایگان - قیم بودن مادربزرگ برای نوه دختری

با سلام
خانمی هستم مطلقه با دختری8ساله که حضانت دختر بر عهده خودم است بالای 10سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و پدرم معلم بازنشسته است،وبه دلیل اینکه میخواهم بعدها از مستمری پدرم استفاده کنم تصمیم دارم دیگر بیمه خودم را رد نکنم یا از جایی بیمه برایم رد نشود، اما میخواهم بدانم اگر بیمه رد نکنم تکلیف آینده فرزندم چه میشود؟چه راهی را برایم پیشنهاد میدهید؟
با توجه به اینکه پدر فرزندم فردی کاملا بی مسیولیت است.
آیا این امکان برایم فراهم است که مادرم بتواند قیم فرزندم شود تا بعدها دخترم مستمری بگیر مادربزرگش شود؟

پاسخ ها :

قیومیت نوه توسط مادر بزرگ قیم نوه قیم