مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند برنده شدن در قرعه کشی

با سلام بنده هم مثل بقیه کاربران از شرکت مخابراتی پنل تهران گفتن برنده خرید کالا شدین و 850 هزارتومن پول گرفتن بعد همون لحظه گفت که جزو 4 نفر اول قرعه کشی شدین و قراره یک مایکروفر دوحالته براتون میفرستیم با سه تا سکه تمام بهار. و مبلغ 13 میلیون تومن برای دوتا شماره حساب مختلف پول واریز کردم. بعدش دیگه نه شرکت تماسمو جواب میده نه اون اشخاصی که بهم زنگ زدن.
لطفا راهنمایی کنین چجوری پیگیری کنم. و برای شکایت از کجا باید شروع کنم؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شکایت با عنوان کلاهبرداری از طریق دفتر خدمات قضایی