مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع و گرفت شناسنامه

سلام خسته نباشین من با خانومی که شوهرش معتاد بوده رابطه داشتم حالا باردار شده از طرفیم شوهر معتادش در قبال پول خانوم رو طلاق داده حالا میخوام بعد از تمام شدن عده خانوم عقد کنیمچجوریی باید برا بچه به اسم خودم شناسنامه بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ثبت ازدواج می توانید پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فرزند از رابطه شما ایجاد شده است بله شما شناسنامه برای فرزندان دریافت نمایید