مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند زمین کشاورزی

با سلام ،پدربزرگم زمین کشاورزی چندین سال پیش از برادرش خریداری کرده منتها سند نداره و یک دستنوشته داره ، در حال حاضر بعد از چندین سال پسر صاحب قبلی ادعا داره‌ که این زمین‌ را صاحب قبلی به برادر پدربزرگم بخشیده بوده و ادعای مالکیت دارن‌، آیا این ادعا قابل اجرا هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر بزرگ شما طبق نوشته خریداری کرده باشد ادعای نامبرده نتیجه ای نخواهد داشت.