مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند زمین کشاورزی

سلام بنده سال 92 سه قطعه زمین کشاورزی در روستای ... قزوین خریداری کردم با رویت چشمه اب و در قولنامه دستی که در ان زمان نوشتیم و با ثبت امضا طرفین و شاهدین و همسایه های زمین فوق الان میخواهم دنبال سند بروم و در حالی که در برگه ذکر شده است که خریدار هر موقع درخواست زدن سند داشت باید فروشنده حاضر شود به سند زدن ولی طرف در دسترس نیست ولی بستگانش هستن ایا میشود کاری کرد با داماد ایشان که دهیار هست صحبت کردم و گفتن به بنده جواب میدهن . حتی بنده گفتم یک روز بیایین برویم دفترخانه یک گواهی به من بدهن تا خودم کارها رو پیش ببرم تا زمان سند زدن ایا این راه درست هست یا باید کاری دیگر انجام داد ممنون میشم راهنماعی کنید
با تشک

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر
اگر در قرارداد محلی برای مراجعه ذکر نشده باشد خریدار می تواند با ارسال اظهار نامه به مالک زمان و مکان دفترخانه را اعلام کند اما اگر حاضر نشد، خریدار می‌تواند با تنظیم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال، به دادگاه صالح  که همان دادگاه محل وقوع ملک است مراجعه کند در صورت نیاز به اخذ وکالت لطفا تماس بگیرید