مشاوره حقوقی رایگان - سلام. چگونگی پاسخ به شکایت مهریه یا نفقه مجهول زن صیغه ای 99ساله؟؟

من یک خانم مطلقه را بعد از دو بار که صیغه یکساله با توجه به اینکه در صیغه نامه های اول بجز یه جلد کلام الله و یه شاخه گل مهریه ای ذکر نشده بود با اجبار شدید ایشون یک صیغه 99ساله کردم که متن این صیغه نامه بدین شرح است ((مهریه یک جلد کلام الله مجید و یک شاخه گل ومبلغ 450هزار تومان که زوج باید ماهانه به زوجه پرداخت نماید)) حالا ایشون طی تهدید توسط خانواده خودش با چاقو و.... و ناسازگاری شدید در دادگاه خانواده ازم شکایت کرده که حتما باید من را عقد دایم کنی و در ضمن مطالبه مهریه کرده آیا به نظر شما میتونه مهریه باشه. در صورتی که مبلغ نفقه فوق الذکر را تمام و کمال بهش دادم تا اون روزی که شاکی شده و خودش هم میدونه که این نفقه است ولی یک وکیل خانم گرفته که ایشون میگه باید کل مبلغ مهریه را تا 99سال حساب کنید و به ایشون پرداخت کنید یا این خانم ناسازگار رو در عوضش عقد دایم کنید. در ضمن من با مراجعه به دفتر غیر رسمی که وکیل این خانم برای صیغه بوده مراجعه کردم و بذل مدت رو برام بدون حضور زوجه نوشته و مهر کرده. خواهش میکنم کمکم کنید و راهنمایی کنید چون همسر عقدیم هم کل مهریه اش رو با توقیف اموال سر این قضیه قبل از این خانم نزد دادگاه مطالبه کرده. چجوری دفاع کنم؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

تماس بگیرید با پرداخت هزینه مشاوره

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر .شما مدت را بذل کنید .ونه نیاز به عقد دایم هست ونه مهریه