مشاوره حقوقی رایگان - توهین

سلام وقت بخیر طی درگیری لفظی که بنده با همسرم داشتم ایشون چندتا فحشو ناسزا به بنده گفتن وبنده هم جوابشونو دادم ایشون از بنده شکایت کردن دادگاه شش میلیون برای بنده جریمه نقدی نوشتن بنده مستاجرم وهزینه زندگی فرزندانم به عهده من هست و واقعا من توانایی پرداخت این پولو ندارم آیا راهی هست که این پولو کم و یا حدالامکان حذف کرد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید دادخواست اعسار ار پرداخت محکوم به را مطرح نمایید تا مبلغ اقساط بشود