مشاوره حقوقی رایگان - معنی حکم ورود به شکایت

با سلام، من تو کمیسیون 121 ناجا به تنزیل دايم یک درجه محکوم شدم، بعد از اعتراض از طریق دیوان عدالت رای ورود به شکایت صادر شده و الان پرونده رفته اجراي احکام.متاسفانه تو رای دیوان فقط حکم به ورود به شکایت و کمیسیون مجدد دادن و مشخص نکردن ناجا باید تمام تنبیهی من را لغو کند یا مثلا تخفیف بدن و تنزيل دايم رو به موقت یا.... تبدیل کنن.ميخواستم بدونم ناجا ميتونه دوباره همون رای قبلی رو صادر کنه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید