مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

با سلام بنده در یک شرکت مشغول به کار بودم به صورت دائم شبکار(هنوزم قرارداد دارم)تا اینکه یک هفته پیش به بنده تهمت دزدی زدن و اعلام کردن وسایل یک مهندس قسمتی که من کار می‌کردم جا مانده و جعبه آچار ایشان گم شده و دوربین ضبط کرده که بنده از محل گذاشتن آچار یکبار تردد داشتم ولی دوربین ضبط نکرده که بنده چیزی برداشته باشم یا وسیله ای دستم باشه میگن چون پشت دستگاه بوده دوربین اونو نگرفته الانم رفتن کلانتری ازم شکایت کردن دادسرا نرفتن و از کلانتری منو خواستن میخواستم ببینم با اینکه بنده از خودم مطمئنم و شرکت جاهای مختلفش دوربین داره و موقع خروج کاملا بازرسی بدنی می‌شویم میتونه چون آدم پولداری هست و آشنا داره واسم دردسر ایجاد کنه،و اینکه کلانتری میتونه به گفته این آقا بازداشتم کنه؟ اینم بگم که اون نفری که اونشب در اون سالن باهم کارمیکردیم خودش به من زنگ زد گفت بردنش کلانتری به وعده پول و تمدید قرارداد خواستن علیه من شهادت بده که نگفته دیده من چیزی برداشته باشم فقط چون مجبور بوده گفته آچار اونجا دیدم همین،و بعد اینکه میتونم اعاده حیثیت کنم؟ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
بایستی دلایل شما بررسی گردد. شهادت شهود می تواند ثابت کننده اتهام باشد. علاوه بر این فیلم دوربین ها هم می تواند از شما رفع اتهام کند. با این حال توصیه می شود که شاهد را جرح کنید.