مشاوره حقوقی رایگان - عدم ابلاغ

با درود و عرض ادب؛
طبق موارد ثبت شده در قسمت روند پرونده در سامانه‌های ثنا و سخا، در 21 دی ماه 1400 کیفرخواست صادر شده است؛ اما پس از آن دیگر موردی در آنجا ثبت نشده است!
با توجه به مطالعاتی که در سایت‌های حقوقی داشتم، گفته‌اند بایستی یکماه بعد از صدور کیفرخواست، دادگاه تشکیل شود و 3 روز قبل از دادگاه هم کیفر خواست ابلاغ کتبی شود!
حال سوالم این است که الان دوماه از زمان صدور کیفرخواست گذشته است و نتنها دادگاهی تشکیل نشده است بلکه شرح کیفرخواست هم ابلاغ نشده است و در سامانه هیچ تاریخی هم بعنوان تعیین نوبت بررسی ثبت نشده است؛ آیا این موضوع طبیعی است یا باید حضوری پیگیری کنم؟؟!!
ضمنا پرونده در دادگاه انقلاب با اتهاماتی نظیر" تبلیغ علیه نظام و تشکیل جمعیت یا دسته با هدف برهم زدن امنیت کشور" میباشد که دارای چندین متهم و چندین جلد است که با هم در یک شماره پرونده توام شده‌اند! با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کیفر خواست ابلاغ نميشود. زمان تشکیل جلسه دادگاه قابل پیش بینی نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قرار جلب به دادرسی ابلاغ نمی‌شود
منتظر ابلاغ جلسه دادرسی باشید
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرار جلب به دادرسی به طرفین ابلاغ نمی شود.
بعد از قرار جلب به دادرسی پرونده به دادگاه ارسال می شود و دادگاه بعد از تعیین شعبه وقت رسیدگی را به طرفین ابلاغ می کند.