مشاوره حقوقی رایگان - سوگند خوردن

سلام
سال91 یکواحد پیشخرید کردم که 20 میلیون آن وام مسکن مهر باشد.
با اینکه فرم ج در مسکن و شهرسازی در92/5/15 قرمز شده ولی گفت وام تعلق نگرفت
در 92/11/20 باقیمانده قسط آخر را پرداختم و رسید کل ثمن بجز وام را گرفتم اما موقع تحویل 92/12/21 مجبورم کرد 4/2میلیون اضافه پرداخت را قبول کنم که موقع رهن به مستاجر در 93/3/23 پرداختم
بخاطر خلافی سند درسال 97 حاضر شد شفاهی قرارشد 40میلیون وام بگیرم تا 20میلیون برادرم را هم از این وام بپردازم
بعد از محضر 40میلیون به حساب مسکن خودش ریخت و فردای آن 12/5 به حساب خانمم واریز کرد
باکسر هزینه های محضر که با کارت ایشان پرداخت شد مبلغ 5/5 میلیون باید بپردازد که گفت بخاطر دیرکرد سند نمیدهد
من سعی کردم و 5 میلیون قرضی گاز او گرفتم و رسید دادم که بعد شکایت کنم و با مدارکی که دارم محکوم شود و رسید را پس بگیرم
اما با شکایت من در دادگاه میگوید همه ی پول را دادم و رسید نگرفتم
و قرار است 98/2/15 برای قسم خوردن به دادگاه حل اختلاف ملک زاده کرج برویم

پاسخ ها :

یک وکیل

مشکل چیست