مشاوره حقوقی رایگان - خودرو معیوب

سلام 4روزه خودروی گرفتم به عنوان دوررنگ قولنامه دستی نوشتیم سنددست فروسندست هنوز حلافهمیدم سقف رنگ داره راهنمایی کنیت چطورتوسط قانون خودرو رو پس بدم پولمو بگیرم ممنونم ازتون

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل مطرح کنید و پس از صدور قرار تامین دلیل دادخواست فسخ معامله به جهت تدلیس انجام شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
ابتدا اظهارنامه برای طرف مقابل بفرستین سپس دادخواست فسخ را مطرح کنید