مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل واحد مسکونی

با عرض سلام و خسته نباشید. من واحدی رو چند ماه پیش به صورت پیش خرید خریداری کردم که تحویلش 28 اسفند بود و گذشته. زمان تحویل با هماهنگی املاک رفتیم واسه تحویل و پرداخت وجه باقی مونده که 1چهارم قیمت کل بود. اما فروشنده ملک رو طبق قرار آماده نکرده بود و میگفت همینه باید همینجوری تحویل بگیری و مبلغ رو بپردازی. ما تحویل نگرفتیم و پولی هم ندادیم و صورتجلسه نوشتیم و شاهدین امضا کردن. ما درخواست تامین دلیل به همراه کارشناس از شورا کردیم و با کارشناس به ملک رفتیم اما اجازه ورود نداد. بار دیگه شورا نامه به همراه کلانتری و کارشناس زد که رفتیم و باز جلو نیومد و کلانتری صورتجلسه به شورا زد که ملک خالی و برای ورود نیاز به کلید ساز هست و دستور بدید. به شورا که بردم گفت ما نمیتونیم حکم کلیدساز بدیم و باید دادستان بده که ما فک نمیکنیم اونم بده. لطفا راهنمایی کنید میتونم حکم با کلید ساز بگیرم برای کارشناسی و یا راه حل دیگه ای هست برای تامین دلیل؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
بهترین راه این بود که شما ملک را تحویل می گرفتید و در زمان تحویل که صورتجلسه تنظیم مینمودین در حضور شهود نقایص را یادداشت می کردید و یا اینکه بعدا مبادرت به تامین دلیل می نمودید . و به نظر در حال حاضر هم همین اقدام را عملی نمایید چون ملک در تصرف و تحویل شما باشد با این شرایط روز به نفع شما می باشد .