مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر و مادر

سلام وقت بخیر
من یه دختر28سالم و 10ساله که کار میکنم و خرج خودمو از خونواده جدا کردم
اما با وجود همین استقلال ندارم و برای سفر رفتن بیرون رفتن باید اجازه بگیرم و خیلی اذیت میشم از طرف مادرم و اینکه مجبورم میکنه که ازدواج کنم و اصلا دوست ندارم که ازدواج کنم و واقعا از کاراش خسته شدم و اصلا اجازه هیچی بهم نمیده و حتی برای ازدواج هم اجازه تصمیم گیری ندارم مشکل بزرگیه واقعا ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما از هجده سالگی که سن رشد است می توانید مستقل باشید.