مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا

من به شخصی با تلفن یکی از دوستام تماس گرفتم
و بیان کردم که شمارت رویی رویی این خط نبینم دیگه چون در واتساپ و جاهایی دیگه پیام میداد
و فوش دادم که اگه باز تکرار بشه برخورد میکنم میگه صداتو ضبط کردم میخوام شکایت کنم دست به جایی بند هستت؟؟؟ چند روز بعد از اینکه این اتفاق افتاده میتونه شکایت کنه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ضبط صدا توسط افراد به تنهایی دلیل محکمه پسندی نیست مگر اینکه شما صدا را تایید کنید واینجورشکایات را تایکسال می تواند شکایت کند