مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توانم هزینه دادخواست را از شرکت بیمه بگیرم

سلام مبلغ55میلیون دیه ای که دادگاه برایم نوشته ولی شرکت بیمه 1میلیون کم داده وهزینه دادخواست حدود2میلیون هست نداده ممنون میشم منو راهنمایی کنید چگونه هزینه و 1میلیون را از شرکت بیمه بگیرم درضمن رییس بیمه به من گفتن که هرچی در حکم دادگاه هست همان را واریز می کنم حالاکه من رضایت دادم وبرای شرکت بیمه فرستادم امروز میبینم با هزینه دادرسی 3میلیون کم ریخته ممنون میشم منو راهنمایی کنید چکارکنم.

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به بیمه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.