مشاوره حقوقی رایگان - دزدی و تهمت

با سلام. در مکانی بودم به همراه یک نفر دیگر و مقداری پول در آنجا بود. و من میدانم که آن نفر دیگر آن پول رو به سرقت کرده. صاحب پول به من و اون مشکوک بود و چون مبلغ پول زیر ده میلیون بود من و اون نفر دوم قبول کردیم و امضا دادیم که نصف نصف بصورت قسطی اون پول رو بدیم. حالا دزدی برای من اثبات شده که کار اون نفر دوم بوده و میتونم اثبات کنم. آیا در صورت شکایت اون فرد اصلا حق قانونی داره. و بعد من میتونم اثبات کنم و بنظرتون من باید چیکار کنم. ممنونم از زحمات بسیارتون

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اگر که شما واقعا واقف و مطلع هستید شخص دیگری مرتکب سرقت شده باید اطلاع می دادی و در هر صورت اگر منتظر شکایت شاکی هستی میتوانی صبر کنی که در دادگاه ثابت کنی شما بدهکار نیستی و دلایل خود را ارائه نمایید .