مشاوره حقوقی رایگان - دعوا فحش و افترا

همسر عموم در حال جدا شدن از عموی من می باشد زمان تحویل بچه سر کوچه با هم درگیر میشن و این درگیری به جلوی درب خونه پدری من کشیده میشه مامان بابای من همون لحظه از بیرون میرسن و هنگامی که این صحنه رو میبینن شروع به جدا کردن میکنن اما خانم عموم شروع میکنه به فحاشی کردن به من و خواهرم که اصلا اونجا حضور نداشتیم و اصلا مشکلی با این خانم نداشتیم و در حیاط خانه شروع به داد و بیداد کرد و فحش افترا به من و خواهرم جلوی مادرم کرده و همسایه ها هم شاهد هستند. من شکایت کردم سوال اول من
1- آیا عمو هام که دو تا هستند و پدر و مادرم شهادت دادند مورد قبول است
2- یکی از همسایگان ما هم برای شهادت آمده اند آیا قبول است
3- چند شاهد دیگر نیاز می باشد و مدارک دیگری برای اثبات لازم است.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

شهادت پدر و مادرتون و همسایه برای اثبات کافیه.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

یک استشهادیه هم تنظیم نمایید.