مشاوره حقوقی رایگان - تصرف در ملک مشاع

با سلام، اینجانب ساکن طبقه دوم از یک آپارتمان سه واحده هستم،طبقه صد متری پایین و واحد شصت و سه متری بالا با توافق هم به حیاط مشاع که در ضلع شرقی ساختمان است پیشروی و اضافه بنا نموده اند، اینجانب با فرض پیشروی جزیی و عدم اطلاع از حق خود از ملک مشاع از من امضا محضری برای پیشروی گرفتند که من امضا کردم، آیا راهی برای استیفای حق خود دارم، واحد من سمت غرب ساختمان است، آنها ادعا میکنند که چون حیاط سمت ماست بنابراین پیشروی را حق خود میدانند، آیا صحیح است؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام
خیر هیچکدام از شرکا حق تجاوز به مشاعات را ندارن. شما میتونید دادخواست خلع ید و قلع و قمع بنا را به دادگاه بدید