مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن سهام عدالت برای مهریه

با سلام من برای مهریه میخواستم سهام عدالت همسرم رو مسدود کنم رفتم دادگاه گفتن نمیتونم سهام عدالت همسرم سابقم رو مسدود کنم لطفا میشه راهنماییم کنید کجا باید برم و چکار کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. برای اینکه زوجه بتواند از محل سهام به حق خود دست یابد می بایست سهام همسر خود را شناسایی کند این شناسایی می تواند از طرق مختلفی حاصل گردد از جمله وارد کردن شماره ملی زوج در سازمان خصوصی سازی . پس از اطمینان از این امر که همسرش دارای سهام قابل ارزشی می باشد آن را به اجرای ثبت یا دادگاه جهت توقیف معرفی نماید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

مکلفند دستورهای لازم را جهت توقیف سهام عدالت را به صورت متمرکز حسب مورد از طریق معاونت فناوری قوه قضائیه یا مراکز مشابه در دیگر مراجع مذکور به شرکت سپرده گذاری مركزی اوراق بهادار و تسویه وجوه ارسال و شماره حساب واحدی را به آن شرکت جهت واریز وجوه حاصل از فروش دارایی توقیف شده معرفی نمایند-درصورت مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید ژیلاقهرمانی