مشاوره حقوقی رایگان - خسارت قراردادی

سلام
یک قرارداد پیش فروش اپارتمان داشتم به مبلغ 1 میلیارد
500 میلیون طی مراحل ساخت
300 میلیون زمان تحویل اپارتمان
200 میلیون هنگام انتقال سند

15 ماهه باید تحویل میداد که هیچ ساختی انجام نشد
طی 3 ماه اول قرارداد مبلغ 200 میلیون طی 6 مرحله دریافت کرد

ولی چون ساخت و ساز انجام نشد دیگه پولی واریز نکردیم
پس از گذشت 15 ماه که موعد تحویلش تموم شد شکواییه انجام دادم و ملزم به انجام تعهد شد که چون اپارتمانی وجود نداشت رای به پرداخت نرخ روز طبق نظر کارشناس شد
که الان طی مراحل اجرای احکام هست
((لازم به ذکر است اظهارنامه دادم بهش که پس از اجرای حکم در اجرای احکام الباقی ثمن معامله رو بهش پرداخت میکنم))

حالا من روزی 500 هزار تومان خسارت قراردادی دارم که 14 ماه تا الان شامل من میشه میتونم دادخواست جداگانه بدم؟؟ و به من تعلق میگیره؟؟

ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به توضیحات شما بله ولی باید بیشتر بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر معامله فسخ یا باطل شده باشد خسارت روزانه قابل مطالبه نیست