مشاوره حقوقی رایگان - قوانين آپارتمان نشيني

با سلام بنده مالك طبقه دوم يك آپارتمان مي باشم كه بالكن هم دارم طبقه اول از بنده شكايت نموده است مبني بر اينكه به علت شستشوي بالكن به اموال ايشان در بالكن طبقه پايين خسارت وارد شده است در صورتي كه از روز اول هيچ آبرويي توسط سازنده تعبيه نشده است و ايشان ادعا نموده است كه مبلغ 2/5 ميليون تومان خسارت وارد شده است لطفا راهنمايي بفرماييد.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر آبرویی تعبیه نشده که شما باید مراقب می بودید. در هر صورت با مراجعه کارشناس و بررسی شرایط ملک و همچنین بررسی خسارتی که به اموال ایشان وارد شده است تصمیم گرفته خواهد شد.