مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی در مستی

میشود صرف تست دهانی از طرف راهنمایی رانندگی مصرف الکل گزارش بشود ومقصر حادثه منجر به خسارت مالی از طرف پلیس فقط بخاطر تست مثبت شخصی که تستش مثبت بوده اعلام شود؟اگر نه چگونه میشود اعتراض کرد و بکجا باید مراجعه کرد؟ باتشکر از شما.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً تست الکل انجام شده از راهنمایی رانندگی ضریب اشتباه آن بالاست و می توانید نسبت به این موضوع معترض شوید و از طریق سازمان پزشکی قانونی تست صورت پذیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید طرف اقرار کند یا تست مثبت توسط پزشکی قانونی تایید شود البته دفاع خوب هم در رد مجازات در دادسرا موثر است