مشاوره حقوقی رایگان - پرونده دیوان عالی کشور

باسلام حضور شما وکلای دلسوز و گرامی
من یک پرونده طلاق داشتم که به درخواست خانومم مطرح شد که در دادگاه بدوی درخواست طلاق خانومم رد شده و در دادگاه تجدید نظر درخواست طلاق خانمم تایید شد من اعتراض کردم پرونده به دیوان عالی رفع و به علت نقص تحقیقات پرونده مجدد به دادگاه تجدیدنظر برگشت شده الان مجدد دادگاه تجدیدنظر رای قبل خودش و تایید کرده.
سوالم اینه که با اعتراض من پرونده به همونش شعبه قبلی دیوان میره یا شعبه هم عرض و با توجه به اینکه برخلاف نظر قاضی که اعلام کرده من منزل واسه تمکین تهیه نکردم و نفقه ندادم (و تمام مدارک من خلاف نظر قاضی هم فیش های واریزی نفقه است هم نامه کارشناس واسه تایید منزل و عدم تمکین همسرم است) آیا این رای در دیوان مجددا احتمال هست به نفع من صادر بشه یا نه ؟
با تشکر از شما که برای این بنده حقیر وقت میزارین (پیشاپیش عیدو بهتون تبریک میگم)

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود و تبریک متقابل عید شما می‌فرمائید نتیجه دعوایی را حدس بزنیم که حتی داور ان را نمی شناسیم به نظر خودتان این امکان هست؟