مشاوره حقوقی رایگان - استرداد

با سلام. متن صورت جلسه بدین شرح است..... صورت جهیزیه دوشیزه با اولیا طرفین به تفاهم و توافق رسیده اند و این صورت جهیزیه که بر ذمه داماد است مورد تایید و توافق و تقبل داماد میباشد.
داماد این صورت جهیزیه که شامل 14 قلم میباشد متعهد میشود که آنها را تهیه و جهت زندگی مشترک به زوجه تحویل دهد. حال سوال من اینه اقلامی که در این لیست آمده و زوج خریده و فاکتورشان به نام زوج میباشد، زوجه درخواست استرداد جهیزیه کرده به استناد این لیست.
چرا رای به استرداد جهیزیه به نفع زوجه صادر شده؟
فاکتور ها بنام زوج و مبلغ رو زوج داده.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر زوج برای جهیزیه خریده نوشته دارد مربوط به زوجه می باشد والا مال زوج می باشد وبا فاکتور آنها میتواند مدعی اقلام شود .

پرسشگر :

با سلام
متوجه جوابتون نشدم.
مجددا عرض میکنم خدمتتان که وسایل رو زوج خریده و پول را زوج داده و فاکتورشان بنام زوج میباشد.
ولی طبق رسم و رسوم لیست 14 قلم رو زوج امضا کرده.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

جهیزیه ای که شما ملزم به خریدش هستید از اموال زوجه تلقی می شود به نوعی هدیه ایام زوجیت است