مشاوره حقوقی رایگان - اثبات صلح عادی

با عرض سلام و خسته نباشید.
پدری زمین کشاورزی خود را چند سال قبل از فوتش بصورت رسمی به یکی از فرزندان انتقال می‌دهد و در تصرف ایشان قرار میگیرد. پس از فوتش دیگر فرزندان ادعا میکنند که پدرشان سالها پیش از آن انتقال رسمی، زمین را بین فرزندان با سهم مشخص با تنظیم صلح عادی تقسیم کرده بوده. برای اثبات وقوع بیع شکایت حقوقی انجام دادند. لازم بذکر است که هیچ وقت زمین به تصرف آنها از زمان تنظیم صلح‌نامه ادعایی‌شان در نیامده است و در پاسخ به این موضوع بیان میکنن که قراری بین خود فرزندان گزاشته شده پس از فوت تقسیم انجام بگیرد!!!
حال نکته‌ای که در متن صلح‌ ادعایی آنها بعنوان شرط درج گردیده به این شکل می‌باشد: ((مقرر گردید منافع مورد صلح گفته شده مادام‌العمرِ متصالح مربوط و متعلق به وی می‌باشد)). احتمالاً قراربوده نوشته شود مصالح اما به اشتباه متصالح نوشته شده، البته در تمام نسخه‌های صلحنامه ادعایی ارائه شده به همین عنوان درج گردیده.یعنی فقط یک نسخه سهواً متصالح نوشته نشده بلکه همگی یکسان می باشد.
حال در صورت اثبات وقوع بیع آنها، با توجه به این شرط درج شده و فوت مصالح و متصالح، تکلیف مورد صلح که مقداری از زمین کشاورزی‌ میباشد، چگونه است؟؟ یعنی چون منافع عرصه مادام‌العمر متصالح فقط متعلق به وی بوده، حالا پس از فوتش نباید عرصه به مصالح برگردد؟ مصالح هم که بصورت رسمی زمین را به شخص ثالثی انتقال داده بوده، پس یقیناً ایشان مالک اون مقدار زمین خواهد بود؟ یا نظری دیگه وجود دارد؟!!!(خودشان که اقرار میکنند صلح قطعی بوده نه عمرا، حال با درج این شرط!!!)

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید