مشاوره حقوقی رایگان - باسلام در مورد ملک.

با سلام. بنده از خانواده ای پر جمعیت میباشم.در سال 1383 ارث پدریمان که یک ماشین کمپرسیربود ویک خانه مسکونی سنددار.که بخاطر مساحت بزرگ زمینی که پدرم در ان خانه ساخته بود .وهر یکی دو سال هم در گوشه ای از خانه یک عدد مغازه ی تجاری میساخت.البته در ان زمان نه روستای ما بخشداری وجود داشت ونه شهرداری.خلاصه.بعد از فوت پدرم در78 چند سال گذشت تا اینکه برادرربزرگترم گفت که بایددارث پدری تقسیم شود.کهدر سال 1383 این اتفاق افتاد.ومن چون هنوز به سن تکلیف نرسیده بودم.واین تقسیمات هم در اواخر 83 اتفاق می افتاد.وطبق دستور قاضی مجبور شدن برای من حکم رشد بگیرن.خلاصه.بعداز فروش ماشین وتقسیم سهم هرکس.دو نفر ازبرادرانم فرمودندکه ما از خونه هم که به اسمه اقام هستش ارثمون رو میخایم.ومابقی ورثه سهمشون رو از خونه نخواستن.وخلاصه بعد از تقسیمات.کل ورثه در محضر خونه حاضر شدن که سند خونه رو بنامه مادرم بزنن.وبعداز تموم شدن همه ی این کارها .مادرم کل پولی که از فروش ماشین به من رسیده بود رو از من گرفت.وهمونطور که اولش گفتم خونمون دارای سه تا مغازه رو به خیابان اصلی داشت .وبابت پوله من یکی از مغازه هارو به صورت قولنامه ای به بنده داد بابته پولی که ازمنوگرفته بود.درنهایت در سالدهشتادوهشت که اواخروسال من داشتم خدمتمو تموم میکردم.بز خبر از من مادرم با کمکه دامادمون مغازه ی منو به یکی دیگه فروختن.بعد از شش ماه که من فهمیدم وخواستم به قولی جارو جنجال بکنم دامادمون منو کشید کنار وبهم گفت صداشو دردنیار دو سه هفته دیگه مادرت میخاد کل سند خونه رو بزنه بنامت.حقیقتش منم دیگه چیزی نگفتم .تا الان که خودم رفتم به یاروزی که ادان تو مِغازه میشنه .بهش گفتم اقا جون این مغازه ماله منه هم قولنامه دارج واسهرسال 84 هستش هم اینکه سندددارم گفتم اقا بریدوشکایت کنید ببینید بلاخره مغازه واسه چه کسی میرسه.الان شما میتونید بفرمایید که این مغاره به چه کسی میرسه واینجا چه کسی محکوم هستش.خیلی ممنون میشم تورو خدا راهنمایی بفرمایید.بازم عذرخواهی میکنم که بنده سوالم خیلی طولانی شده باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید که ممکن است مشمول مرور زمان شده باشد.
ولی می توانید دادخواست ابطال معامله بدهید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

دادخواست حقوقی بدید برای ابطال سند، خلع ید.