مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

با سلام و عرض ادب
بنده در سال 85 به علت خریدن جنس از رهگذر برای مغازه ام متهم به مال خری شدم و شاکی با گرفتن پول رضایت داد و بعد از شش سال در سال 91 بدون اطلاع حکم جلب من صادر شده بود بخاطر جریمه دولتی که شش ماه حبس تعزیری و شصت ضربه شلاق و مرا جلب کردند و یک هفته توی زندان بودم و بعد با پرداخت جریمه آزاد شدم . میخام بدونم سو پیشینه دارم یا اگر دارم امکان پاک شدنش هست یا نه؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

به احتمال زیاد مشمول مرور زمان شده و الان در استعلام منعکس نمیشه