مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع و اقامت اجباری

سلام بنده به جرم رابطه نامشروع مادون زنا به 99 ضربه شلاق و 2 سال اقامت اجباری محکوم شده ام با توجه به اینکه معافیت کفالت دارم و سرپرستی مادی و معنوی خانواده ام( پدر و مادر) به عهده من است ایا امکان تبدیل اقامت اجباری به جزای نقدی وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید نسبت به رای اعتراض نماید و دلایل خود را ارائه احتمال تغییر آن وجود خواهد داشت