مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و برخورد با خودرو پارک در شانه آسفالته

با سلام واحترام ، بنده راننده مینی بوس در حین تردد با باند 2 ، که یه جاده معمولی با 3 باند حرکت، از مسیر برگشت مجزاست، در حین تردد از مسیر به دلیل نقص فنی وخلاصی فرمان منحرف شده و از منتهی علیه عقب ، سمت راننده پژو 405 تصادف کردم ، پژو 405 در شانه آسفالته و چرخ عقب سمت راننده تا بیست سانتیمتر در باند یک پارک و توقف کرده بود، و سرنشین داخل خودرو ، در صورتی که جاده نزدیک به 10 متر از سمت راست شانه خاکی
برای توقف و پارک کردن بنا به هر دلیل در کنار جاده لحاظ شده است ، راهور مینی بوس را مقصر صد در صد اعلام کرده است ، متاسفانه خسارت 405 ٪75است
آیا این کروکی نیاز به اعتراض ندارد‌؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نظر افسر راهور ملاک است و اگر اعتراضی دارید می توانید اعتراض کنید