مشاوره حقوقی رایگان - نزدن سند قطعی توسط فروشنده

من خودروی رو با وکالت کاری خریدار کردم که سند قطعی به نام شخص بود که ماشین رو به شخص دوم فروخته ولی سند قطعی نزده اون شخص وکالت کاری داده برای فروش وچند نفر تفویض کردن حدودا 3نفر من خریداری کردم بنا به گفته برگ سبز سند قطعی میباشد الان ماشین رو فروختم خریدار درخواست سند کرده فروشنده ای که سند به نامش هست درخواست چهار میلیون پول کرده به دلیل اینکه کپسو ل دستی ماشین مال خودمه باید برگردونی بی مدرک این حرف رو میگه من هم بین دونفر گیر افتادم لطفا راهنمایی کنین منو

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خریدار آخر باید دادخواست الزام
به فک پلاک به طرفیت شما و شخصی که پلاک به نام ایشان است اقامه نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت شما و شخصی که پلاک به نام ایشان است اقامه نمایید