مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام وقت شما بخیر پدر بزرگ ما سه پسر داره و یه زمینی داشت که تقسیم نشده بود.الان پسرها بعد فوت پدرشان تصمیم به تقسیم زمین کردند.بین خودشون با مهرو امضا شورای شهر، زمین رو به صورت مساوی تقسیم کردند.قبل تقسیم هم هیچ کدوم نوع کاربری زمین رو نمیدونستیم حتی نمی دونستیم باید utmبگیریم ولی زمین رو مساوی تقسیم کردیم.حالا پدر ما میخواد زمین رو بین بچه هاش تقسیم کنه ابتدا به شهرداری مراجعه میکنه شهرداری utmزمین رو میخواد.وقتی utmمیگیریم میبینیم زمین ما اصلا کاربری مسکونی نداره وهزار ودویست متر از زمین ما هم رفته برای جاده ومتراژ زمین ما کم شده.ولی مال اونا خیلی کاربری مسکونی داره ومتراژ زمین اونا فقط 200 متر کم شده
حالا که به عموهام میگیم.اونا قبول نمیکنن دوباره زمین تقسیم بشه آیا با این اوصاف ما میتونیم صلح نامه رو فسخ کنیم.ممنون از شما

پاسخ ها :

صلح نامه