مشاوره حقوقی رایگان - موات

حدود 46 قطعه زمین خریداری شده. ترانس برق اداره برق نصب کرده ‌سند تک برگ هم داره. امتیاز برق هم داره ‌الان برای گرفتن انشعاب آب به مسکن مارو ارجاع دادند گفتند زمین ها موات هست. زمین های اطراف زمینای ما همه کشاورزی هست حتی یکی حوض هم داخل زمین ما هست که نشان میدهد قبلا کارگاه بوده. حالا چکار کنیم ما نسبت به این رای؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
امری تخصصی بوده و می باید دعوایی به خواسته هایی چون ابطال رای کمیسیون ماده 56 یا هیات تعیین تکلیف اراضی و... طرح گردد