مشاوره حقوقی رایگان - ﻭﺭاﺙ ﻣﺘﻮفی

ﺑﺎ ﺳﻼﻡ, ﺑﻨﺪﻩ ﻳﻚ ﺩاﻳﻲ ﺩاﺷﺘﻢ ﭼﻨﺪﻱ ﭘﻴﺶ ﻓﻮﺕ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻣﺎﻳﻤﻠﻜﻲ ﺑﺠﺎ ﮔﺬاﺷﺘﻪ ﻣﺮﺣﻮﻡ ﺩاﻳﻲ ﺑﻨﺪﻩ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭ ﻭ ﺧﻮاﻫﺮ ﻭ ﺑﺮاﺩﺭﻫﺎﻳﺶ ﻗﺒﻞ اﺯ ﻭﻱ ﻓﻮﺕ ﻛﺮﺩﻩ اﻧﺪ ﻭ ﻫﻤﺴﺮﻱ اﺧﺘﻴﺎﺭ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻫﻴﭻ ﻓﺮﺯﻧﺪﻱ ﻫﻢ ﻧﺪاﺭﺩ ﻓﻘﻄ ﭘﻨﺞ ﺑﺮاﺩﺭ ﺯاﺩﻩ ﻛﻪ ﺩﻭ ﭘﺴﺮ ﻭ ﺳﻪ ﺩﺧﺘﺮﻧﺪ و ﺷﺶ ﺧﻮاﻫﺮ ﺯاﺩﻩ ﻛﻪ ﺩﻭ ﭘﺴﺮ ﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﻴﺒﺎﺷﻨﺪ ﻛﻪ ﺟﻤﻌﺎ ﻳﺎﺯﺩﻩ ﺑﺮاﺩﺭﺯاﺩﻩ ﻭ ﺧﻮاﻫﺮ ﺯاﺩﻩ ﺣﻲ و ﺣﺎﺿﺮﻧﺪ. ﺑﺎ اﻳﻦ اﻭﺻﺎﻑ و ﺷﺮاﻳﻄ ﻣﺬﻛﻮﺭ ﺗﻜﻠﻴﻒ اﺭﺛﻴﻪ ﻣﺎﺗﺮﻙ و ﻭﺭاﺙ ﻭﻱ ﭼﻪ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﻭﺭاﺙ ﻭﻱ ﺑﺮاﺩﺭﺯاﺩﻫﻬﺎ ﻭ ﺧﻮاﻫﺮ ﺯاﺩﻩ ﻫﺎ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺳﻬم اﻻﺭﺙ ﭘﺴﺮاﻥ ﻭ ﺩﺧﺘﺮاﻥ ﺑﺮاﺩﺭﻫﺎی ﻣﺘﻮﻓﻲ ﻭ ﭘﺴﺮاﻥ ﻭ ﺩﺧﺘﺮاﻥ ﺧﻮاﻫﺮﻫﺎﻱ ﻣﺘﻮﻓﻲ ﭼﮕﻮﻧﻪ اﺳﺖ. ﺑﺎ ﺗﺸﻜﺮ
اﺯ ﭘﺎﺳﺨﮕﻮﻳﻲ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻫﺴﺘﻢ.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

برادرزاده ها و خواهرزاده ارث می برند