مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ممنوع الخروجى

استعلام ممنوع الخروجى
با سلام من ٢٥ سال پيش بدليل ممنوع الخروجى بدهى چك بطور قانونى از كشور خارج شده ام و در آلمان زندگى ميكنم اكنون پاسپورت ايرانى ام را از سفارت فرانكفورت گرفته ام و ميخواهم براى ديدن فاميل به ايران بيايم چگونه بدانم در موقع خروج ممنوع الخروج نباشم و آيا آن ممنوع الخروجى بعد از ٢٥ سال هنوز وجود دارد؟
با احترام

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، اگر بدهی حق الناس باشد و در سامانه ثبت شده باشد باید آن را پرداخت کنی . حق الناس شامل مرور زمان نخواهد شد. برای خروج مجدد از کشور باید بدهی را پرداخت کنی.