مشاوره حقوقی رایگان - آسانسور

بنده به عنوان مالک یه ساختمان 4 طبقه مهر 1399 یه اسانسور نصب کردم. که متاسفانه (و به استناد شهادت مستاجرین)تا الان بارها و بارها خراب شده.مثلا یک ماه کار میکرد دو هفته خراب میشد.یا ده روز کار میکرد سه روز طول میکشید که نصاب بیاد درستش کنه.تا اینکه هفته های اخیر میگفت من دیگه اصلا وظیفه ای در قبال اسانسور شما ندارم.بار اخر که خراب شد و ایشون دیگه نیومد ،مجبور شدم و تونستم یه سرویسکار پیدا کنم و با هزینه درستش کنم .تا اینکه درخواست کارشناس رسمی دادم و طبق نظر ایشون معلوم شد که در فروش خیلی از قطعات مرا گول زده. یعنی بسیاری از قطعات با موارد ذکر شده در قرارداد همخوانی ندارد.و خیلی از اصول استاندارد را رعایت نکرده.اما نصاب از لج اینکه کارشناس اوردم و کار را از مجاری قانونی دارم پیگیری میکنم شبانه و بدون اطلاع و اجازه بنده( از طریق زدن زنگ ایفون یکی از مستاجرین و گفتن اینکه من امدم اسانسور را درست کنم)
وارد ساختمان شده و با دستکاری اسانسور اون را از کار انداخته و الان قابل استفاده نیست . حال که ازش به جرم ورود غیر قانونی و خرابکاری شکایت کردم .ایشون استناد میکنند به این ادعا که به عنوان نصاب حق دارند تا پایان مراحل اخذ استاندارد اسانسور، جلوی استفاده از ان را بگیرند. ایا نصاب چنین حقی دارند ( از کار انداختن اسانسور ) اونهم بدون اطلاع من و بعد از پانزده ماه که از نصب غیر اصولی ان گذشته و اینکه مستاجرین فعلی به امید اینکه ساختمان دارای اسانسور می باشد ساکن این ساختمان شده اند.