مشاوره حقوقی رایگان - پول قرض داده ام به یه خانمی الان منکر میشوند

باسلام خواهش میکنم جواب بدهید من چند ماه پیش تو اسنپ کار می‌کردم که یک خانم به صورت اتفاقی سوار ماشین من شد و خواست که شماره بدم که هر جا خواست بره من ببرم مسافر اسنپ هم نبود اما بعد یک هفته شروع به گریه زاری ندارم ندارم کرد و خیلی راحت نزدیک سی و پنج میلیون تومن از من به عنوان قرض گرفت اما الان میگه باهات بودم خرج کردی وظیفه داشتی در صورتی که این خانم سن هم که حساب کنن از من خیلی بزرگتر هستند و من چون ضرر زیادی خوردم مجبور شدم ده میلیون از اون حساب رو به خاطر نداشتن پول برای شکایت فقط ده میلیون رو مطالبه کنم تورو خدا کمک کنید الان که شکایت کردم هفته دیگه دادگاه من رو به ارتباط نامشروع و از این اتهامات محکوم نکنه خودش میکنم جواب بدید هم مالم رفته هم آبروم رو برده منم موندم سر دوراهی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی دارید که به وی پولی داده اید دادخواست مطالبه وجه دهید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

باید دلیلی مبنی بر رابطه نامشروع داشته باشند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
در خصوص رابطه نامشروع تا زمانی که شکایتی مطرح نشه دادگاه کاری نداره