مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق سیم کارت

باسلام خدمت وکلای عزیز اقا ما سال نود و چهار شناسنامه ای از ما دزدیدن و ما اون زمان نرفتیم اداره اگاهی اعلام مفقودی و سرقت کنیم و بعد از 45 روز به ثبت احوال مراجعه و المثنی شناسنامه رو گرفتیم ، بعد از اون قضیه سال 96 از طریق یه سیم کارت به اسم ما که گرفتن رفتن از یه دکتر کلاهبرداری کردن سه میلیون تومان الان ما اون زمان اعلام مفقودی نکردیم و غیابا برای ما پرونده کلاهبرداری تشکیل و حکم داده شده و ما درخواست واخواهی رو پرونده گذاشتیم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خوب سوال شما چیست؟ اگر وکیل میخواهید برای پرونده از قسمت وکیل میخواهم در سامانه اقدام کنید تا با اشراف کامل بر پرونده دفاع کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مستندات اخذ شناسنامه المثنی را به دادگاه ارائه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ ، باید جزئیات پرونده شما بیان گردد تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در جلسه رسیدگی دفاعیات خود را مطرح کنید