مشاوره حقوقی رایگان - حذف مهر طلاق شوهر در شناسنامه بعد از فوت شوهر

سلام. قبل از اینکه شوهرم فوت شود طلاق گرفتیم و حالا که ایشون فوت شدند میتوان مهر و امضا طلاق رو از شناسنامه حذف کرد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که باکره باشید بله در غیر این صورت حذف نام ایشان از شناسنامه تحت چه شرایطی قابل پذیرش خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر دوشیزه هستید بله در غیر اینصورت پس از ازدواج بعدی امکان حذف می باشد