مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

با سلام
حدود 6 ماه پیش درخواست تقسیم ترکه نمودیم که بعد از چند جلسه شرکت در شورا حل اختلاف سازش حاصل نشد
آخرین بار در تاریخ 1400/7/24قرار شد پرونده را به دادگاه ارجاع بدن از اون زمان تا حالا پرونده ما حتی تعیین زمان نشده که کی به دادگاه مراجع کنیم
بنظر شما این میتون عادی باشه یا احتمالا عمدی است و اگر من بخوام از منشیهای دادگستری شکایت کنم به کجا مراجعه کنم هر بار میرم میگن پرونده زیاد است و فعلا نوبت به پرونده ما نرسیده
بنده در شهرستان روانسر از استان کرمانشاه هستم که کتمر از 80000 نفر جمعیت داره لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.