مشاوره حقوقی رایگان - مربوط به تصادفات منجر به آسیب نخاعی که راننده فاقد گواهینامه میباشد

باسلام من سال 1392 تصادف کردم گواهینامه نداشتم و سرنشین که دوستم بود قطع نخاع شد پس از صدور داونامه، مبلغ 580 میلیون از طرف بیمه و46 میلیون از صندوق خسارت به شاکی پرداخت گردید و پرونده بسته شد الان بعد چند سال مجددا شکایت کرده اند که مصدوم دچار ضایعات و جراحات دیگری که ناشی از تصادف و ضایعه نخاعی بوده شده است سوالم اینه که 1_ آیا میتوانند دوباره مرا محکوم به پرداخت دیه کنن 2_ و درصورت محکومیت مجدد وبا توجه به نداشتن گواهینامه، آیا باز بیمه ملزم به پرداخت دیه خواهد بود یاخیر
لطفا راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بیمه تا سقف تعهد خود را پرداخت میکند واگر مبلغ 580 میلیون به سقف تعهد بیمه نرسیده باشد میتوان از بیمه گرفت. اگر بیمه ندهد صندوق پرداخت می کند و از شما بصورت اقساطی میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر نداد شکایت کنید و دادخواست بدهید به طرفیت مقصر