مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق از طرف زوج

سلام
من به دلیل سوء رفتار شدید. دروغگویی و پرخاشگری و بی آبرویی همسرم قصد طلاقش رو دارم
همچنین در دادخواست الزام به تمکین؛ ملزم به تمکین شد که البته من به مرحله اجرا نبردم
همچنین در دادخواست نفقه از طرف زوجه؛ با توجه به اسناد و مدارک و شهود از طرف من و فیلم دوربین مداربسته و پرخاشگری مجدد در محضر قاضی از طرف وی و ... در نهایت با رای عدم تحقق نفقه و رای به ناشزه شدنش روبه رو شد
حالا من دادخواست طلاق یکطرفه دادم
خواستم ببینم با توجه به سوء رفتار شدید که با مدارک معتبر قابل تاییده و با توجه به ناشزه شدنش در شورای حل اختلاف؛ آیا اجرت المثل و نحله و عده و نفقه بهش تعلق میگیره ممنون و آیا شرط تنصیف دارایی شامل من میشه یا نه؟
ضمنا هیچ شروط ضمن عقد نداریم
ممنون میشم جداگانه به هر یک از موضوعات پرسشی جواب بدید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

درصورت ناشزه بودن نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد ولی مهریه و اجرت المثل به قوت خود باقی می باشد چون درخواست طلاق از سوی شما می باشد.

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام ارجاع به کارشناسی برای تعیین موارد فوق صورت میگیرد