مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف بدون هیچ حرف و درگیری در داخل منزل

ورود به عنف کردم و فقط زنم رو از اونجا بردم،باعلم به اینکه میدانستم زنم حتما و صد درصد اونجاست.
چون دقایقی قبل از ورود تلفنی بهم گفته بود که اونجاست،و پشت درب هم که مراجعه کردم زنم پشت درب آمدو چندین بار زنگ منزل رو زدم صداش کردم و جواب داد ولی اصرار به نیومدن داشت،بالگدی به درب، وی را از اونجا بردم،بدون کشمکش و 000
وکلای محترم فرمودند بستگی به نظر قاضی دارد،برای همین اندازه ورود کردن آیا قاضی حتما حبس میده یا میتونه تبدیل به جزای نقدی کنه، چون نمیخوام برم حبس، وآیا اینکه حبس رفتن رو شاکی تعیین میکنه یا قاضی!؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رفتار شما مصداق ورود به عنف بوده مجازات این جرم حبس است و حسب نظر قاضی قابل تبدیل به جزای نقدی است شاکی اختیار تعیین مجازات نداردد