مشاوره حقوقی رایگان - اجرای رای داوری

با سلام
نحوه اجرای رای داوری بعد از ابلاغ رای به دو طرف معامله و بعد از مهلت بیست روزه اعتراض به رای داوری پایان یافته است چگونه باید طرفی که امتناع از اجرای رای میکند را ملزم به اجرا کرد؟ آیا برای اجرای رای داوری نیاز به تنظیم دادخواست علیه خوانده است؟

پاسخ ها :

عبد الخالق ازاد گلستانی

جناب آقای عبد الخالق ازاد گلستانی :

سلام بلی باید دادخواستی تحت عنوان اجرای رای داوری تقدیم مرجع قضایی نمایید