مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی تصادف

سلام وقت بخیر
بنده 6ماه پیش در اتوبان ذوب اهن اصفهان تصادف کردم که یه پراید از پشت به بنده زد و در ادامه یه سمند به پراید زد و در ادامه یه اتوبوس زد پراید و ماشین بنده را نابود کردن بعد پلیس راه اومد کروکی کشید بنده را 50درصد و راننده اتوبوس را 50درصد مقصر کردن
بنده طبق گفته رییس شورا حل اختلاف رفتم اعتراض زد رو کروکی و کارشناس یک نفره دادگستری کروکی جدید کشید ک در کروکی جدید بندهد 25 درصد پراید 25 درصد و اتوبوس 50 درصد مقصر شدن
بعد که یه نوبت شکایت شد از بنده از طرف یکی از ماشین های اسیب دیده زیس شورا یکی از شعبه ها اعتراض منو قبول نکرده و گفته تو رفتی تامین دلیل کردی و الان بنده این اعتراض به کروکی که دفتر قضایی ثبت کرده ام را قبول ندارن
اگه میشه یه راهنمایی کنید الان نزدیک 200 میلیون خسارت وارد شده که من 100میلیون باید بدم چکاری باید انجام بدم که اعتراض بنده را قبول کنند
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع نیاز به بررسی مستندات وپرونده دارد