مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سند ملکی

سلام اول جا داره از سایت خوب و زحمات بزرگوارانی که جواب میدن و کمکمون میکنن ممنونم
یه مغازه تجاری دارم زیر یه مجتمع 5 واحدی واقع شده در زیر زمین با راه مستقل واقع شده تو شهرداری پرونده داره و مشکلی ندارم اما داخل سند انبار تجاری قید شده و واسه اصلاحش اقدام کردم و اما اداره ثبت امتنا میکنه از اصلاح چه‌کار باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید